Nou video “Després de la tempesta”

video, clip, despres de la tempesta, 2021

Nou video “Després de la tempesta”

El nou video “Després de la tempesta” arriba pocs dies després del llançament del single. Està dirigit per Pol Fuentes (Rosa Luxemburg) i ha estat gravat al desert de Los Monegros i al Masnou (Maresme).

“Després de la tempesta” (U98) és un tema amb aires de folk nord-americà que parla de la importància d’aprendre que la vida són alts i baixos constants i que l’important és enfocar-se sempre en els moments bons. “De vegades costa expressar-se en positiu…”, ha dit Ros en una entrevista recent. “Jo intento transmetre optimisme, bon rotllo… Hem de saber surfejar l’onada i concentrar-nos en els moments bons”, ha afegit.

Nou disc a la tardor

Ros està enllestint el seu nou disc, encara sense nom, que publica a l’octubre i està ple de cançons plenes d’alegria, amor i positivisme. Està enregistrant als estudis Go&Jo de Barcelona amb el músic i productor Albert Solà.

En directe, a Luz de Gas

David Ros presentarà el nou disc en concert a la sala Luz de Gas el 12 de novembre. Acompanyat per la seva banda, serà una nit plena de sorpreses amb molta música i bon rotllo.

Venda d’entrades en aquest enllaç.