“Després de la tempesta”

Despres de la tempesta, portada, single, 2021

“Després de la tempesta”

David Ros presenta “Després de la tempesta” (U98), una nova cançó que es llança el 21 de setembre. Formarà part del seu nou treball, que veurà la llum a la tardor de 2021.

“Després de la tempesta” és un tema amb aires de folk nord-americà que parla de la importància d’aprendre que la vida són alts i baixos constants i que l’important és enfocar-se sempre en els moments bons. “De vegades costa expressar-se en positiu…”, ha dit Ros en una entrevista recent. “Jo intento transmetre optimisme, bon rotllo… Hem de saber surfejar l’onada i concentrar-nos en els moments bons”, ha afegit.

La portada és a càrrec del fotògraf i artista gràfic Xavi Martín, que ha treballat per a Els Amics de les Arts o Nil Moliner.

El videoclip es llança el 25 de setembre i està dirigit per l’artista, realitzador i també músic, Pol Fuentes i gravat al desert dels Monegros i al Masnou (Maresme).

Nou disc a la tardor

Ros està enllestint el seu nou disc, encara sense nom, que publica a l’octubre i està ple de cançons plenes d’alegria, amor i positivisme. Està enregistrant als estudis Go&Jo de Barcelona amb el músic i productor Albert Solà.

En directe, a Luz de Gas

David Ros presentarà el nou disc en concert a la sala Luz de Gas el 12 de novembre. Acompanyat per la seva banda, serà una nit plena de sorpreses amb molta música i bon rotllo.

Venda d’entrades en aquest enllaç.