El concert de David Ros a Luz de Gas, una gran festa!

David Ros, directe, concert, escenari, banda, Luz de Gas

El concert de David Ros a Luz de Gas, una gran festa!

David Ros va convertir la sala Luz de Gas de Barcelona en una gran festa, presentant el nou i flamant lp, “Estimant salvatge”, i acompanyat a l’escenari per artistes com Beth Rodergas, Joan Tena, Miquel Abras, Clara Roldán i Dani Galiot. Una bona colla de fans i amics, arribats de diferents parts de Catalunya, van acudir a Luz de Gas per gaudir del seu directe potent, enèrgic i emocionant.

L’optimisme conquereix el públic

David Ros i la seva banda – formada per Jimmy Vidal (guitarra), Ricard Buenaventura (baix), Adrià Fernández (bateria), Albert González (piano) i Albert Solà (percussió)-, van conquerir l’audiència amb les seves cançons optimistes. El públic, que ja les coneixia, es va entregar amb facilitat als ritmes festius i el missatge positiu de les lletres.

Temes com “Badalona”, tot un homenatge a la seva ciutat natal, “Com l’aigua”, que va cantar amb Joan Tena, o “Després de la tempesta”, van fer que el concert esdevingués una celebració col·lectiva d’amistat i bon rotllo.

David Ros, directe, concert, escenari, banda, Luz de Gas, joan tena

Les cançons del seu primer disc, “Ara”, també van brillar amb llum pròpia. És el cas de “Cada pas”, que va cantar amb Dani Galiot, o les conegudes “Buscarem la sort” i La vida és nostra, amb la que va començar molt bé la vetllada. La popular Beth va pujar a l’escenari per interpretar “Ara” amb el David, un dels moments àlgids de la nit.

David Ros, directe, concert, escenari, banda, Luz de Gas, beth rodergas

Les emocions van pujar a flor de pell amb “Tu i jo”, que Ros ha composat i canta a duet amb la seva parella, Clara Roldán, i “Paraules”, interpretada amb Miquel Abras, acompanyats per un violoncel i un violí.

David Ros, directe, concert, escenari, banda, Luz de Gas, clara roldan

En resum, el concert de David Ros va ser una gran nit de celebració, música, bon rotllo, emocions, amistat i amor, que esperem poder tornar a repetir ben aviat. Estigueu atents a la web i les xarxes socials per a més notícies!

Aquí hi ha l’enllaç a les imatges del concert, que va fer el fotògraf Tony Sánchez: https://tonysnchezfotografa.pixieset.com/davidros/

Escolta les cançons del nou disc en aquest enllaç a Spotify.

Stay tuned! ;-))