David Ros en directe a Luz de Gas el 12 novembre

cartell, Luz de Gas, 2021, David Ros, en directe, concert

David Ros en directe a Luz de Gas el 12 novembre

David Ros presenta en directe el seu nou lp, “Estimant salvatge”, a la sala Luz de Gas de Barcelona el 12 de novembre. No et perdis el directe amb els nous temes d’aquest lp!!

Ros interpretarà les noves cançons d’aquest flamant segon disc acompanyat per la seva banda de cinc músics: Jimmy Vidal (guitarra), Ricard Buenaventura (baix), Adrià Fernández (bateria), Albert González (piano) i Albert Solà (percussió).  A més, també repassarà el seu primer lp, Ara, on es troben les conegudes “Buscarem la sort” o La vida és nostra, que es va fer molt popular durant el confinament.

Emoció en directe

Ros afirma que les cançons de “Estimant salvatge” sorgeixen motivades sobre tot per “les ganes de transmetre una mentalitat positiva i visió optimista de la vida, donar esperança a la gent i ajudar a superar els temps difícils que hem viscut”.

Si encara no has vist a Ros en directe, has de saber que en concert, les seves cançons es creixen en força, efectivitat i emoció. Sobre l’escenari, s’encomana encara més l’esperit positiu de les seves lletres, ampliades per la seva veu única, trencada i profunda. La seva banda de músics suma a tot això, aportant més frescor mediterrània i l’energia intensa del pop-rock.

Pel que fa al nom del disc, David Ros ens ha dit que “ara és el moment que tot torna a néixer, així, cal valorar més les coses bones i estimar salvatgement a tots els nostres: família, amics, parella… Estimar-nos i fer el bé”, ha conclòs.

Això és el que farem a Luz de Gas, el 12 de novembre, en la presentació del seu nou disc. Us hi esperem a totes i a tots!!

Les entrades ja estan a la venda

Compra la teva en aquest enllaç

 

El concert començarà a les 21h.

Luz de Gas, carrer Muntaner, 246 Barcelona